Overstappen.

Bent u niet tevreden over uw huidige thuiszorg?

Overstappen is makkelijker dan u denkt. Hieronder vertellen wij stapsgewijs hoe u kunt overstappen.

U kunt onderaan deze pagina het formulier invullen of een e-mail versturen door op het icoontje hiernaast aan te klikken;

Wij bellen u naar aanleiding van uw verzoek terug om het proces nader toe te lichten;

Bel naar uw gemeente of samenwerkingsverband en geef aan dat u graag wilt overstappen naar Habitus Zorg & Welzijn;

De gemeente beeindigt de opdrachtverstrekking bij uw huidige aanbieder en meld u aan bij Habitus Zorg & Welzijn;

Medewerkerstevredenheid (MTO)

Bij Habitus streven we niet alleen naar hoogwaardige zorg en ondersteuning voor onze cliënten, maar ook naar een werkomgeving waarin onze medewerkers zich gewaardeerd, gesteund en geïnspireerd voelen. Onze missie is om een warme en ondersteunende omgeving te creëren waarin elk lid van ons team zich gehoord, gerespecteerd en in staat gesteld voelt om zijn of haar beste werk te leveren.

Wij geloven sterk in het belang van een positieve werkcultuur en streven ernaar om een hechte band op te bouwen tussen alle teamleden. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om elkaar te ondersteunen en samen te werken aan het leveren van de best mogelijke zorg aan onze cliënten.

Bij Habitus staat medewerker tevredenheid centraal. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze werkomgeving te verbeteren en streven naar open communicatie en samenwerking tussen alle teamleden. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons en we moedigen je aan om eventuele vragen, opmerkingen of suggesties met ons te delen.

Neem gerust een kijkje op onze website om meer te weten te komen over ons team en onze missie. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons team of als je meer informatie wilt over onze organisatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Habitus en samen te werken aan het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan onze cliënten.