Palliatieve terminale zorg (PTZ).

Palliatieve thuiszorg biedt ondersteuning en verzachting in de laatste levensfase. Heeft u de wens om uw laatste levensfase thuis door te brengen? Dan bieden wij palliatieve terminale thuiszorg bij u thuis.

Wanneer u of een dierbare een beperkte levensverwachting heeft levert dit veel verdriet op. Onze verpleging en verzorging is erop gericht om u en uw dierbaren een kwalitatieve laatste periode te bieden. Wij zorgen ervoor dat u thuis kunt blijven wonen in uw vertrouwede omgeving. Ook doen we ons uiterste best om de zorg te bieden die u nodig heeft. Alleen op deze manier kunnen wij zorg organiseren die aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij nemen daarbij dan ook graag de wensen en behoeften van uw dierbaren mee. Palliatieve zorg is altijd persoonlijk, integer en volledig op maat. Wij staan voor u klaar op elk moment in deze moeilijke laatste levensfase.

Wat kunt u van ons verwachten?

Voor dierbaren en mantelzorgers spelen verschillende zaken tijdens de laatste fase. Zo moeten in veel gevallen veel administratieve zaken geregeld worden en is er veel contact met verschillende instanties. Onze palliatieve zorgverleners ontzorgen u en uw dierbaren in deze moeilijke periode.

Daarnaast vinden wij het uiterst belangrijk dat onze palliatieve zorg een structuur biedt in huis. Onze zorgverleners houden uw vertrouwde ritme zo lang mogelijk in stand. Communicatie is hierbij van groot belang. Onze kleine zorgteams bestaan uit vaste zorgverleners zodat er geen onbekende mensen bij u over de vloer komen. Zo kunnen wij duidelijke communicatie en een goede samenwerking waarborgen. Dit draagt bij aan het gevoel van geborgenheid en vertrouwen, wat juist zo belangrijk is. Samen met u zorgen wij ervoor dat u en uw dierbaren uw laatste fase zo prettig en soepel mogelijk ervaart. dierbaren uw laatste fase zo prettig en soepel mogelijk ervaart.