Voor Gemeenten

 Waarom Habitus MZW?

Habitus MZW ontzorgt de cliënten van hun zorgbehoefte en is dé oplossing voor gemeenten op het gebied van thuiszorg. Op dit moment zijn we al in 8 gemeenten in Nederland werkzaam. We bieden gemeenten diverse voordelen: Geen wachtlijsten, Professionele zorg- en dienstverlening, Open en transparant, laagdrempelig.

Het personele netwerk van Habitus MZW biedt continuïteit. Dit maakt het mogelijk de werkzaamheden uit te voeren op momenten dat het de zorgvrager schikt. Bij Habitus MZW hebben wij geen wachtlijsten. Dat geeft u de garantie dat zorgvragers ook daadwerkelijk de zorg krijgen waar zij recht op hebben. Er is altijd hulp beschikbaar!

In geval van calamiteiten, bijvoorbeeld het oplopen van de wachtlijst, kan Habitus MZW ingeschakeld worden voor het direct reageren op hulpvragen. Habitus MZW helpt gemeenten snel, als een leverancier door omstandigheden niet aan zijn verplichtingen kan voldoen.

Elke zorgvrager krijgt een passende ‘match’ aangeboden. Voor opdrachtgevers en zorgvragers betekent het dat de zorg ‘altijd op tijd’ is. Daarmee is Habitus MZW een kwaliteitspartner in alle opzichten.