Ook voor 2019 is Habitus een gecontracteerde zorgverlener voor de gemeenten Almelo, Hof van Twente, BOV-Kempen (Best, Eindhoven,Oirschot, Veldhoven), Deventer, Twents model (De 12 Twentse gemeenten Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden). Daarnaast blijven wij gecontracteerd met de zorgverzekeraars DSW (Stadholland, In Twente zorgverzekeraar, DSW zorgverzekeraar), Coöperatie VGZ  (Unive verzekeringen, Iza, Zekur, Iz, Bewuz zorgverzekerd, UMC zorgverzekering, United consumers, VGZ) en O.W.M. Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid U.A.  (Salland Verzekeringen, Zorgdirect, Hollandzorg, ONVZ Zorgverzekeraar, VvAA zorgverzekering, PNO zorg).

Wij willen het volledige team van Habitus bedanken voor de onvermoeibare inzet, die het mogelijk heeft gemaakt om het unieke concept aan een breder publiek te kunnen aanbieden.

Wij zijn verheugd om vanaf 01 januarie 2019 als gecontracteerde zorgaanbieder te kunnen starten met zorgverlening voor bovenstaande gemeenten en zorgverzekeraars.